A Really Intelligent System

Het DOCK4U systeem is speciaal ontwikkeld voor het aanbieden en beheren van flexibele werkplekken, open werkruimtes & vergaderruimtes.
U heeft volledige controle over alle bezoekers, de toegang, de openingstijden, de winstgevendheid, de statistieken, de facturatie en nog veel meer. De technologie is geen probleem meer, dus u kunt zich vanaf nu gaan focussen op zaken die écht belangrijk zijn, DOCK4U zorgt voor de rest.

Designed For Flexible Workspaces


Hieronder staat in 2 minuten hoé het systeem werkt en wat het allemaal kan. 


 

 • Wanneer een klant zich wil aanmelden....
  ...kan dit gewoon via uw eigen website. De nieuwe klant upload zijn ID en gaat daarnaast akkoord met de automatische incasso en de gebruikersvoorwaarden van uw locatie. Uiteraard ontvangt u gelijk een berichtje dat er zich een nieuwe klant heeft aangemeld... Alleen nog activeren en hij is morgen al aan het werk!


   
 • Wanneer een klant naar binnen wil op uw locatie...
  ...dan kan hij uw eigen APP downloaden in de APP store en Google Play store. Door in te loggen op de APP met zijn account kan hij de voordeur openen. Er wordt gelijk ingecheckt. Dit kunt u allemaal real-time volgen op uw eigen admin dashboard. Bij het verlaten checkt de gebruiker weer uit. Heel gebruiksvriendelijk en razendsnel.


 

 • Wanneer u flexibele tarieven wil aanbieden...
  ...dan kunt u heel eenvoudig zelf een tarief instellen op het admin dasboard. Op die manier rekent de gebruiker af voor de tijd die wordt gebruikt met het juiste tarief. Uiteraard kunt u ook voor een abonnement kiezen met een vaste prijs per maand (of beide!). Ook is het mogelijk aparte tarieven in te stellen voor bijvoorbeeld een vergaderruimte of presentatiezaal.


   
 • Wanneer u ook vergaderzalen en afgesloten ruimtes wil aanbieden...
  ...dan kunt u deze ruimtes zelf toevoegen via het dashboard. Uw gebruikers kunnen deze ruimtes dan reserveren, maar ook gelijk hun eigen klanten uitnodigen voor bijeenkomsten op uw locatie. Alles automatisch maar u houdt zelf de regie.


 

 • Wanneer u geen administratieve rompslomp wil...
  ...dan kunt u met slechts één druk op de knop alle factureren versturen. Vanuit het dashboard selecteert u alle sessies en de gebruikers. Het systeem stuurt automatisch een digitale factuur naar het e-mail adres van uw gebruiker. 


   
 • Wanneer u wil kunnen sturen op cijfers...
  ...dan kunt u alle statistieken bekijken van de afgelopen maanden. Denk hierbij aan gemiddelde bezetting per dag, aantal unieke bezoekers, aantal nieuwe registraties, gemiddelde tijd actief en natuurlijk de totaal geregistreerde inkomsten!

 

 • Wanneer u kosten wil besparen...
  ...dan is het DOCK4U systeem de ideale oplossing. U heeft géén receptie meer nodig en géén administratieve ondersteuning. Het systeem is altijd operationeel en ontlast u van zaken waar u liever niet mee bezig bent. 

 

Dit systeem is volledig eigendom van DOCK4U en beschermd middels het Intellectueel Eigendomsrecht