PRICES

De aanschaf van het DOCK4U systeem bestaat uit een eenmalige investering en een klein bedrag per maand. Door de enorme voordelen van tijdbesparing en het automatiseren van de toegang en facturatie heeft u dit binnen no time terugverdient. U investeert in de toekomst van uw bedrijf, en DOCK4U is hiervoor de ideale partner.

 

 

FREEDOM HAS NO PRICE

Voor het aanschaffen van het systeem doet u een eenmalige investering in de hardware. 
Daarnaast betaald u een klein vast bedrag per maand aan SLA. Dit is voor live support van uw systeem en het profiteren van periodieke updates met nieuwe functionaliteiten.

Het DOCK4U systeem is flexibel en daarmee aan te passen aan uw eigen wensen. Hoewel het systeem al zeer uitgebreid is, bestaat er altijd de mogelijkheid om het systeem nog verder

uit te breiden. Het DOCK4U systeem is op meerdere locaties aan te sluiten waarbij u vanuit het centrale dashboard de volledige controle behoudt. De kosten blijven hierbij gelijk.


Wilt u graag een prijsopgave ontvangen? Of wilt u een live demonstratie zien? U kunt hier het systeem zien zoals dat operationeel werkt bij DOCK™ workstations.
Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.